fbpx

COREY TAYLOR feldolgozta a MOTÖRHEAD Ace Of Spades című számát

Az énekes Corey Taylor egy elfoglalt ember. Ma érkezik a szólóalbuma, Pay-per-view eseményt is csinál, az egyik száma pedig a NXT egyik nyitódala, de ez nem jelenti azt, hogy nem juthat ideje egy kis szórakozásra.

WWE COO Triple H (pankrátor) posztolta ki a covert Twitterre, amit Taylor és a bandája csinált a Motorhead klasszikus, Ace of Spades című számából. Kiváló munkát végeztek.

Corey Taylor évek óta megosztja a figyelmét két bandája, a Slipknot és a Stone Sour között. Most azonban csak a Slipknot és a szólókarrierje között kell ingáznia, ugyanis a Stone Sour pihenőre vonult. Mégis hogyan menedzseli mindezt? A megoldás a priorizálás. Ugyanolyan fontos, hogy a pihenésre is szánjon időt.

Tényleg egyfajta rangsorolásról van szó” – mondta el Taylor egy interjúban a Trivium énekesével, Matt Heafy-vel. “Bármilyen projekten is dolgozzak éppen, minden figyelmem arra irányul. Meg lehet csinálni azt is, hogy felületesen ide-oda kapsz, megpróbálsz minél több dolgot csinálni a szabadidődben, de ha túlvállalod magad, az őrület szélére kerülsz, ez már többször is előfordult velem. Bele fogsz bolondulni. Kimerít, és kivon az igazi életedből is. Ha vannak gyerekeid, feleséged, családi életed, muszáj priorizálni.

Be kell osztani, hogy most ennek van itt az ideje, most annak… Így kell csinálni. Arra is kell hagynod magadnak egy percet, hogy ne csinálj semmit. Ha nem, megőrülsz. Szerencsére nagy könyvmoly vagyok, szóval sokat olvasok. Filmeket nézek. Zongorázom. Relaxálok. Kell adni az agynak egy kis szünetet, különben stresszes leszel és azon kapod magad, hogy semmire nem bírsz koncentrálni. Mert kimerültél. Hagynod kell magadnak időt a feltöltődésre.”

// //