fbpx

COREY TAYLOR és SHAWN CRAHAN fiai első koncertjüket adták a Pulse Of The Maggots Fest-en

Most megnézheted a Vended első fellépését a november 13-i Pulse Of The Maggots Fest-en. A banda frontembere Griffin TaylorCorey Taylor (SlipknotStone Sour énekes) fia, a dobok mögött pedig Simon Crahan-t, Shawn Crahan (Slipknot dobos) fiát hallhatjuk.

Griffin, aki igencsak az apjára ütött, már megcsillogtatta tehetségét, amikor 2017-ben és 2018-ban színpadra lépett apja mellett a Stone Sour turnéján, valamint feldolgozásokat is készített Simon Crahan-nel.

Corey így nyilatkozott a wisconsin-i The Hog rádiónak a fiával való koncertezésről: “Milliónyi dolog fut át az agyadon. Először is, hogy ő még sosem csinált ilyesmit. Még csak nem is gyakoroltunk vele színpadon. Csak a backstage-ben mentünk át a dalokon akusztikusan. 14 éves volt akkor. 14 évesen nemcsak hogy kezelni tudta az adrenalint, hanem teljesen profi volt. Akkora színpadi jelenléte volt, hogy ide-oda rohangált, majd a végén felugrott a dobogóra és szelfizett a közönséggel. Soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Soha életemben nem voltam még ennyire büszke. Azt gondoltam: ‘Átmentél a Taylor-teszten, srác. Lökött vagy.’ (nevet)”

Majd folytatta: “Az egyik pillanatban még ott gitározom a színpadon, és segítettem neki a refrénekben meg minden. Millió dolog cikázik a fejemben. Gyerekként látom, az első napján az iskolában, ahogy szenved saját maga keresésében, majd egyszer csak a semmiből bumm! – itt van.

A kérdésre, hogy Griffin mindig is vonzódott-e a zenéhez, Corey ezt felelte: “Nem. Kicsi korában még virágárus akart lenni. Később pedig azzal állt elő, hogy professzionális gamer lesz. Én pedig megkérdeztem: ‘Tényleg? Halljuk az érveket’. Azt felelte: ‘Tudod, vannak, akiket fizetnek azért, hogy videójátékokkal játszanak’. Mondtam neki, hogy ha ezt el tudja érni, akkor csinálja. Majd realizálta, hogy ezért is meg kell dolgozni, és hogy sok ilyen gamer egyben programozó is. Mondtam neki, hogy ahhoz egyetemre kell mennie. Erre csak annyit válaszolt, hogy “ugh” – nem nagy rajongója az iskolának.”

 

Forrás: Blabbermouth

// //