fbpx

COREY TAYLOR elárulta: a SLIPKNOT új albumot tervez kiadni 2021-ben

Scott Bowling Good Company című interjús műsorában Corey Taylor elújságolta, hogy a Slipknot új album kiadásán gondolkodik 2021-ben. A banda terveiről a következőkbe avatta be a hallgatóságot az énekes:

Slipknot jelenlegi terve az, hogy a) befejezzük a turnét jövőre, b) azon gondolkodunk, hogy talán kiadunk egy új albumot nagyjából a következő évben. De nem tudom még pontosan mi lesz a terv. Csak azt tudom, mindannyian úgy érezzük, befejezetlen ügyeink vannak, és mielőtt bármi újba kezdenénk, ezeket be akarjuk fejezni. De tudom, hogy beszéltünk ezeknek a befejezéséről, mert már csak egy album van hátra a szerződésünk végéig [a kiadóval].

Ez a kiadó persze a Roadrunner Records. A teljes interjút meghallgathatod a lenti videóban.

Nemrég a Slipknot perkása, Shawn “Clown” Crahan is elmondta, hogy a banda új anyagon dolgozik:

Most furcsa időket élünk. Ezt arra használjuk ki, hogy új zenét írjunk. Múlt héten egyszerűen csak jól éreztük magunkat, sokat ettünk és jó zenét írtunk. Szóval jól szórakozunk.

Mivel most mindenkinek több a szabadideje, úgy döntöttünk, kihasználjuk arra, hogy összejöjjünk és azt csináljuk, amihez a legjobban értünk: zenét írjunk. Jó így, mert nincs nyomás. Nem muszáj. Azért csináljuk, mert szeretnénk. És ez nagy szerencse, mert néha be tud ütni az unalom.”

Slipknot legfrissebb albuma, a We Are Not Your Kind tavaly jelent meg. Első helyen szerepelt az amerikai, angliai és ausztrál listákon. Ez volt a harmadik albumuk a sorban, ami ilyen eredményeket ért el: a 2008-as All Hope Is Gone és a 2014-es The Gray Chapter után.

// //