fbpx

Az ICED EARTH énekese és basszusgitárosa kilép a bandából

Az Iced Earth vokalistája, Stu Block és basszusgitárosa, Luke Appleton is búcsút mondott a bandának, a gitáros, Jon Schaffer január 6-i lázadását követően. Block és Appleton is megosztott egy-egy rövid posztot a távozásáról, bár nem szorulnak magyarázkodásra.

Block az alábbiakat tette közzé: “Helló Mindenki, nos, vannak időszakok és események, amikor számot kell vetni és átértékelni az életedet, a munkádat, az utadat. Emiatt informáltam Jon-t, hogy be kell jelentenem kilépésemet az Iced Earth-ből, mégpedig azonnali hatállyal. Mielőtt bármiféle személyes döntést hoztam volna, az elmúlt pár hétben hagytam, hogy feldolgozzam a helyzetet, valamint hogy a táborunk tagjai is fel tudják dolgozni. Nagyon köszönöm mindannyiótoknak, hogy ezt tiszteletben tartottátok. Ez a legjobb döntés a személyes/szakmai növekedésem érdekében. Itt az idő továbblépni, gyógyulni és felvirágozni.

Sok szeretetet és tiszteletet érzek irántatok. Ne aggódjatok! Nemsoká új, izgalmas dolgok várhatók. Itt az ideje egy új fejezetbe lépni. Legyetek jók egymáshoz.

Appleton pedig ezt írta: “Hogy reagáljak az elmúlt időszak eseményeire és körülményeire, értesítettem az Iced Earth managementjét és Jon-t, hogy azonnali hatállyal lemondok a basszusgitárosi posztomról az Iced Earth-ben. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akitől támogatást és szeretetet kaptam ebben a nehéz időszakban. Köszönöm!!!

Korábban Hansi Kürsch is kilépett a Demons&Wizards-ból. Mostantól Brent Smedley dobos és Jake Dreyer gitáros az Iced Earth tagjai. Vagy csak nem jelentették még be a távozásukat hivatalosan.

Schaffer-t jelenleg őrizetben tartják, hat különböző bűnténnyel vádolják, többek között azzal, hogy medvesprével támadta a Capitolium rendőreit.

 

Forrás: Metal Injection

// //