fbpx

Az ANTHRAX-ban írt számait szeretné játszani egy szólóturnén JOHN BUSH

Az Anthrax korábbi frontembere, John Bush egy olyan szólóturnét tervezget, ahol azokat a számokat is játszaná, amiket az Anthrax-szal írt. Bush 1992 és 2005 között szerepelt a zenekarban, majd 2009-2010-ben ismét. Énekelt a Sound of White Noise, Stomp 442, Volume 8 – The Threat Is Real, We’ve Come for You All és a The Greater of Two Evils albumokon.

Bush nemrég azt nyilatkozta az Eonmusic-nak, hogy 2023-ra teszi a turné tervezett időpontját.

Van ebben valami klassz, hogy a White Noise 2023-ban lesz 30 éves, szóval ki tudja? Talán ezzel kapcsolatban kéne szervezni valamit. A White Noise ’93-ban jött ki, a We’ve Come For You All pedig 2003-ban, 10 évvel később, szóval mindkét albumnak évfordulója lesz.”

Bush később hozzátette, hogy az Anthrax volt gitárosát, Paul Crook-ot is szeretné bevenni a turnéra. Crook ’95 és ’98 között volt a zenekar tagja.

Mondtam olyasmit, hogy ha megcsinálom, Paul-lal szeretném csinálni, mert nagyon szeretem őt. Nagyszerű ember, nagyszerű zenész, és ő is szerepelt azokon a felvételeken. Szeretem emberileg; ő az egyik legkedvesebb és legszórakoztatóbb ember.

// //