fbpx

Axl Rose 6 órás késéssel érkezett a saját livestream-koncertjére

Axl Rose hat órás késéssel csatlakozott egy jótékonysági élő adásba, amiben több más művész is műsort adott elő az otthonába “zárva” Los Angelesben.

Este 8 órában állapodtunk meg, és nagyjából 40-szer leegyeztettem vele – több értesítőt is beállítottam neki a telefonján, hogy amíg én Zoom konferencián vagyok, biztosan elkészüljön időre” – ordította a Guns N’ Roses gitárosa, Slash, miközben mérgében lyukat ütött a cilinderére és dühösen mászkált fel-alá a nappalijában. “Egy osztott képernyős live-ot akartunk csinálni Instagramon, hogy játsszunk pár dalt. Annyiszor eljátszhatom még vele ezt a kis türelemjátékot, mielőtt kinyírom. A vírus kockázata ellenére is elmegyek a házába és pofán vágom. Mi más dolga van ilyenkor? Úgyis be van zárva a házába!

A stream-be csatlakozó rajongók csalódottak voltak, de nem meglepettek. “Arról van szó, hogy bármi esemény történik a Guns N’ Roses-al, sejteni lehet, hogy Axl megtalálja a módját, hogy elbaltázza” – szólt hozzá Alex Danning, aki nagy rajongója a bandának. “8 órát mondtak, tehát eleve úgy készültem, hogy 9 előtt nem kezdik el, de 11 óra felé már feladtam. Az a durva, hogy gyakorlatilag Axl már eleve a helyszínen volt. Ez olyan, mint amikor ’92-ben meg akartam őket nézni, de Axl egyáltalán nem mutatkozott a koncerten – de legalább kárpótlásul a Skid Row ott volt. Sebastian Bach sem hagyna minket így cserben.

Axl managere, Bob Farrel optimistán állt hozzá, és reméli, hogy újra lehet tervezni a műsort.

Nagy szerencse, hogy nem kell a jegyárak visszatérítésével bajlódnunk” – mondja Farrel. “Most először éljük meg, hogy Axl nem okoz nekem orbitális költségeket. Minden rendben lesz, áttesszük egy másik napra az előadást, és folytatjuk az eddigi taktikánkat: direkt korábbi időpontot mondunk Axl-nek.

Amikor Axl végre felment az Instagram live-ra, állítólag eljátszotta a November Rain első 30 másodpercét, mielőtt kiviharzott a konyhába és ott ült, amíg a stream-nek vége nem lett 59 perc és 30 másodperccel később.

Forrás: https://thehardtimes.net/culture/axl-rose-arrives-6-hours-late-to-home-livestream-concert/

A story persze nem történt meg, de valahogy így alakult volna ha lett volna ilyen esemény 🙂

Nem árt egy kis humor a mostani időszakban, persze mindenki máshogy érzi ezt, de reméljük senkit nem bántottunk meg ezzel 😉

 

// //