fbpx

ANDREAS KISSER (SEPULTURA) 12-15 számot vett fel a potenciális új szólólemezéhez

Sepultura gitárosa, Andreas Kisser elárulta, hogy már több mint egy tucat számot feldemózott potenciális második szólóalbumához, de egyszerűen nincs ideje dolgozni a Hubris I & II folytatásán. A kétlemezes anyag 2009 júniusában jelent meg a holland Mascot Records-nál, majd a 2010-es Latin Grammy-díj “Legjobb Brazil Rockalbum” kategóriájában jelölték.

A Talking Bollocks-ban, az Acid Reign frontembere, Howard H. Smith által vezetett havi podcastban Kisser megerősítette, hogy már gyűjtögeti az ötleteket egy új szólóalbumhoz, ámde a sűrű időbeosztása (például egyéb projektekkel való turnézás) eddig megakadályozta abban, hogy elkészítse a lemezt.

Nincsenek terveim, de van egy 12-15 számos demóm egy következő szólólemezhez” – mondta. “Az egyetlen dolog, amire szükség van, az az, hogy legyen időm dolgozni rajta és kiválasztani a dalokat. De eddig nincsenek tervek. De az biztos, hogy előbb vagy utóbb el akarok kezdeni dolgozni rajta, hogy kiadjak valami újat. Szuper lenne.

A gitáros azt is elmondta, hogy nagyon élvezte a Hubris I & II-on való munkát, ami a Sepultura karrierjének egy átmeneti időszakában készült el, Igor Cavalera akkor hagyta el a bandát.

Kisser korábban így írta le a Hubris I & II készítését: “Hosszú folyamat volt, tanulási folyamat és nagyszerű élmény. A 15 éven keresztül szerzett befolyásokon keresztül való zenei utazás, ugyanakkor nagyon más, mint amiket eddig csináltam.

Sepultura legutóbbi LP-je, a Quadra Nuclear Blast Records-nál jelent meg februárban. Ez egy koncepcióalbum, ami a svéd Fascination Street Studios-ban készült a híres producerrel, Jens Bogren-nel.

A podcastot meghallgathatod ITT.

// //