fbpx

A SUSPECT208 kiteszi Scott Weiland fiát, Noah-t a zenekarból droghasználat miatt

A Suspect208 nevű banda, melyben játszik London Hudson, a Guns N’ Roses gitárosának, Slash-nek a fia, valamint Tye Trujllo, a Metallica basszusgitárosának, Robert Trujillo-nak fia is, búcsút vett énekesétől, Scott Weiland fiától, Noah Weiland-tól, mondván, Noah a droghasználathoz fordult.

A banda jelenleg olyan énekest keres, aki Los Angeles-ben él, és elő tudja adni a Led Zeppelin Black Dog című számát.

Mint ahogy sokan tudjátok, elengedtük énekesünket, Noah-t. Nagyon közel állt hozzánk, és ez az utolsó, amit valaha tenni akartunk, de a saját biztonsága érdekében így kellett lennie, valamint a banda fenntartása érdekében. Azért hozta a zenekar ezt a döntést, mert csak ezen a módon tudjuk folytatni a működést.

Noah nem írt dalszöveget és nem teljesítette a feladatait a bandában már két hónapja azelőtt, hogy elengedtük. Elindult lefelé a droghasználat útján, ami a barátságunk közé állt, valamint a banda útjába is. Végül pedig sok veszekedés is volt nagyon kis dolgokon, amik miatt konfrontálódtunk vele. A legjobbakat kívánjuk neki, és nagyon törődünk vele. Mindent megtettünk, amit tudtunk, hogy megtartsuk. Köszönjük azoknak, akik velünk tartanak ezen az utazáson, nagyon hálásak vagyunk.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SUSPECT208 (@suspect208_) által megosztott bejegyzés

// //