fbpx

A STATIC-X új számot adott ki Wayne Static hangjával: itt az All These Years

Static-X júliusban megjelenő albumán, a Project Regeneration Vol. 1.-ben szerepelnek Wayne Static, 2014-ben elhunyt énekes korábban rögzített éneksávjai, de már az új énekessel, Xero-val felvett dalok is helyet kapnak rajta. Az új szám, az All These Years teljes egészében Static-ről szól, akinek még a gyerekkori énje is találkozik benne a későbbi önmagával.

Nagy kihívást jelent olyasvalakit ábrázolni egy videóban, aki már nincs köztünk, de mindenképp meg akartuk csinálni, és szerintem jól sikerült” – mondja Ken Jay dobos. “Ezek Wayne legfrissebb munkái, úgyhogy mindenképpen azt akartuk, hogy ez a videó csak róla szóljon, hogy így ünnepeljük tovább az életét és munkásságát. Mi lenne erre jobb mód, mint készíteni egy szórakoztató, fiktív történetet arról, hogy Wayne-t mi inspirálta, hogy azzá a legendává váljon, amivé sikerült neki a Static-X-en keresztül.”

A Project Regeneration Vol. 1. eredetileg május 29-én jelent volna meg, de a lezárások miatt késleltetik egy kicsit. Előreláthatóan július 10-én jelenik meg a lemez CD formátumban, valamint a digitális platformokon, vinylen pedig augusztus 14-én lesz elérhető.

Itt lehet előrendelni az albumot: https://lnk.to/projectregeneration

 

// //