fbpx

A MACHINE HEAD egy új dalt adott ki My Hands Are Empty címmel

Egy videoklip forgatása Észak-Kaliforniában a COVID-19-korszak egyik legszigorúbb lezárási ideje alatt nagy kihívásnak bizonyul. Miután az egészségügyi tisztviselők 24 órával a forgatás előtt mindent lezártak, Mike Sloat rendező leszervezett egy alternatív szabadtéri helyszínt, és végül Robb [Flynn, MACHINE HEAD gitáros / énekes] és ő a helyszínen átírják a video forgatókönyvét, a legjobb eredmények elérése érdekében. ” – nyilatkozta a zenekar a forgatás körülményeiről.

A “My Hands Are Empty” a legújabb darab a MACHINE HEAD által kiadott kislemezek sorozatából, amely 2019 októberében kezdődött a “Do Or Die” -al, februárban a “Circle The Drain” -t és júniusban a “Civil Unrest” amin a “Stop The Bleeding” és a “Bulletproof” dalok voltak. A “Stop The Bleeding” a KILLSWITCH ENGAGE frontembere, Jesse Leach vendégénekessel adta elő, és csak néhány nappal George Floyd és Ahmaud Arbery meggyilkolása után írták és vették fel.

Tavaly júniusban a MACHINE HEAD frontembere, Robb Flynn azt mondta, hogy nincsen nyomás a zenekaron, hogy egy teljes hosszúságú albumot adjon ki. “Arra törekszem, hogy most kislemezeket(single) készítsek” – mondta a Knotfest.com Mosh Talks With Beez című műsorának. “Azt hiszem, egy album feltétlenül megjelenik majd, és néhány ilyen dal bekerülhet arra az albumra, de számomra mindez csak arról szól, hogy folyamatosan dalokat készítsünk és adjunk ki. Elég lassúak vagyunk az albumokkal”, egyszerűen nem akarok még egy évet várni a zenék megjelenésére. Sok dalszöveg amit írtam most aktuális, ezért ebben most meg kell hallgatni őket.”

“Készítek Podcast-ot is, rögzítem és egy órával később feltölthetem. Ez nekem nagyon tetszik. Befejezhetek egy dalt, és hat órával később feltölthetem azt az összes kibaszott digitális szolgáltatónál” – mondta. “Ez baromi csodálatos. Eddig a történelem során soha nem tudtunk ilyesmit csinálni. És minél több ilyet kell tennünk, főleg olyan dalokkal, amelyek erről a pillanatról és ezekről az időkről íródtak. Fontos, hogy most tegyük ki őket, ne másfél év múlva. “

// //