fbpx

A KORN és a World Of Tanks közösen készített egy új klipet

A zenekar kiváló, The Nothing című, 2019-es albumából származó Finally Free dalához készült klipben – egy Korn rajongó történetét meséli el a játékban, és közben bemutatja a World Of Tanks Blitz új halloween játék verzióját, ami október 16 és 24 között lesz elérhető.

“Nagyon szeretem a World Of Tanks Blitz-et” – meséli Jonathan Davis, a Korn frontembere. „Élethűen ábrázolja a korszakot, sok remek harckocsi van benne, és nem csak beleugrunk és elkezdünk lövöldözni, ennél jelentősen több ez a játék. Szerintem van kapcsolat a rock és a videojátékok között, mert a videojátékok intenzívek, a rock’n’roll zene pedig intenzív. Úgy tűnik, hogy mindig kéz a kézben jártak. 

A Wargaming nem idegenkedik a zenei együttműködésektől, az Iron Maiden, a svéd Sabaton és a The Offspring zenekarokkal is dolgozott korábbi projektjeiben” – teszi hozzá Andrey Ryabovol, a World of Tanks Blitz termékigazgatója. “Korn a tökéletes partner Halloween rendezvényünkhöz, és alig várjuk, hogy a rock rajongói és a World of Tanks Blitz játékosai is megismerjék ezt az izgalmas együttműködést.”

// //