fbpx

A BAD WOLVES feldolgozta a LINKIN PARK Crawling számát

Nálunk is járt nemrég a Five Finger Death Punch előzenekaraként az amerikai Bad Wolves, akik most egy Linkin Park dalt dolgoztak fel Chester Bennington-ra emlékezve.

“Három évvel ezelőtt elvesztettük a modern rock egyik legnagyobb hangját, Chester Bennington-t. A depresszió, függőség és öngyilkossági gondolatok több életet pusztítanak el, mint amennyit el tudunk képzelni. De van egy ennél mélyebb történet is. A gyermekekkel való visszaélés felnőtt túlélője számára, az okozott sebek soha nem gyógyulnak be. Megmutatkoznak folyamatosan az életükben, a belső hangok az mondják nekik, hogy nem elég jók, és hogy soha nem fogják szeretni őket. Az ilyen gondolatok önpusztító magatartáshoz, drogokhoz, alkoholizmushoz vagy a bántalmazók karjaiba vezethetik őket, amíg végül megtanulják, hogyan gyógyítsák meg saját ártatlanságukat. Ezek lesznek azok a gyermekek, akik elég szerencsések, hogy életben maradjanak. A rock zene már régóta mesél ezekről a szörnyű visszaélésekről. A művészeknek gyakran nincs tudomása arról, hogy hány életet érint a bátorságuk, hogy ki merik mondani az igazat. Nekünk, embereknek, abba kell hagynunk a szeparatizmusra való összpontosítást rasszizmus és politikai hovatartozás címén, hogy felismerjük, hogy gyermekeink súlyos veszélyben vannak”

A feldolgozások egyébként nem állnak távol a zenekartól, pár éve a The Crainberries Zombie című számát is ők dolgozták fel, amit ide kattintva nézhettek meg.

 

 

 

 

// //