fbpx

7 dolog amit nem tudtál Joey Jordisonról

“Szerintem a vakmerők buták”

A Slipknot korai éveiben mindenki azzal piszkálta egymást, hogy merjen megtenni hülyeségeket amik néha amúgy viccesek, de én távol maradok azóta is ezektől. Szerintem ez egy buta dolog és sokszor csak a másik megaláztatására megy ki a játék. Sokkal fontosabb hogy legyen inkább mindenki önmaga, minthogy azzal próbáljon beilleszkedni egy társaságba, hogy minden hülyeségbe belemegy.

“A zeneipar mérgező”

Utálom ezt mondani, de ha zenész vagy mindig járj utána kivel üzletelsz. Csomó embert csak az érdekel hogy a zsebedben turkáljon, vagy rossz útra tereljen. Ők valójában démoni ivadékok, akiknek nagyon könnyen be lehet dőlni.

“Nincsenek fóbiáim”

Ennyi turné után rengeteg szarságot láttam és sok dolgot átéltem már, amit az átlagember nem igazán. Az életben alkalmazkodni kell, szóval az életem ezen szakaszában semmi olyan nem szerepel amitől fóbiám volna.

“A legnagyobb dolog, amit a szüleimtől tanultam az a szeretet”

A szüleim szerettek és egyedül ez számított. Mindenben támogattak, édesapám rávilágított a kitartó és kemény munka igazi értékére. Nagyon szerettem volna egy Pearl dobcuccot, így az egyik nyarat végigdolgoztam vele betonkeverőként. Életem egyik legjobb napja volt, amikor végül meglett a dobszerkó.

“Néhanapján Trent Reznoroznék egyet”

Régóta agyalok rajta, hogy készítek egyedül egy lemezt. Tudom hogy meg fogom csinálni és rengeteg anyag van a fiókban már ami csak arra vár, hogy szabaddá engedjék a világba. Nem érdekel, hogy lesz-e belőle bármi hasznom, egyszerűen csak kikívánkozik.

“A szeretteim segítettek át életem legfélelmetesebb időszakán”

Amikor szóba került, hogy lebénulhatnak a lábaim, rettenetesen féltem. A legijesztőbb az volt az egészben, hogy egy turnén merült fel, de a párom mellettem volt és támogatott. Megtalálta a megfelelő embereket akik segíthettek, így keményen küzdve, de kilábaltam belőle.

“Semmit sem bánok – minden tapasztalat”

Az élet sokszor lehoz, néha rettenetesen nagy szívás. De úgy érzem ezek a dolgok megtisztítanak, egy idő után mindig jön egy löket hogy összeszedd magad azzá az emberré aki igazából vagy. Mindnyájunknak szüksége van ezekre.

// //