fbpx

Heti összefoglalónk, cikkek, hírek, új dalok, minden ami metal

Vasárnaponként kicsit több idő van olvasni, így kigyűjtöttük a hét összes eseményét, interjúkat, lemezkritikákat, híreket mindent egyben, így biztos nem maradsz le semmiről.

ROTTING CHRIST tagokról neveztek el egy fosszíliát - A görög testvérpár, Sakis és Themis Tolis neve most már örökre fennmarad,
Új dalokon dolgozik a SLIPKNOT - A Slipknot a koronavírus miatt felszabadult időt arra használja, hogy új anyagot írjanak a tavalyi We Are Not Your Kind album folytatásához.
Hallottad már a két új SYSTEM OF A DOWN dalt? - 15 év után ismét új dalokkal jelentkezett az amerikai zenekar
WRATH OF AZAZEL Gyászba taszítva lemezkritika - Egy régen várt koncepció album, ami sok erőfeszítésbe került a zenekarnak, de minden egyes percét megérte
„A lényeg a balanszon van” – Icenap - Egy feltörekvő budapesti metal zenekart mutatunk be nektek, akik annak ellenére, hogy csak tavaly kezdtek együtt zenélni, mostanra egy nagyon profi produkciót raktak össze.
Hallgasd végig az új SÓLSTAFIR lemezt - Holnap jelenik meg a Endless Twilight of Codependent Love című album a Season of Mist kiadásában
Brutál Doom soundtrack feldolgozást adott ki az ALL THAT REMAINS gitárosa - Feldolgozást készített JASON RICHARDSON az eredeti Doom játék E1M1 című trackjéhez.
Milyen lett volna ha annak idején JOHN BUSH elvállalta volna a METALLICA énekesi posztját? - Az ARMORED SAINT énekese, aki azóta megjárta az ANTHRAX-et is, egy 2011-es bulin lépett fel a METALLICA-val
Kőkemény thrash a SODOM új száma, az Indoctrination - Már a kezdő riff is hatalmasat szól.
Ismerd meg The Swan Station nevű dallamos black/death zenekar három új dalát - A formáció még 2015-ben alakult, hosszabb-rövidebb szünetekkel idén októberben aktiválódott újra és elkészített három új dalt.
Megvádolták a BRING ME THE HORIZON-t, hogy egy DEFTONES riffet használtak fel az új dalban - Nem először fordul elő, hogy lopás gyanúja merült fel a zenekarnál.
BEHEMOTH, SEPULTURA, CRADLE OF FILTH, KREATOR, MISFITS tagok szerepelnek egy új animációs sorozatban - Ötrészes animációs minisorozatot adott ki Halloween alkalmából a Roxxy Roxx.
// //